Članarina

Spoštovani člani-ce

Obveščamo vas, da je žal prišlo na nakaznici, ki ste jo dobili na dom, za plačilo članarine, do pomote, ker je ostal TR od DNSOS. Plačana članarina bo v celoti prenesena na račun Pododbora za CCSVI in MS, tako je bilo tudi v preteklem letu 2012. Za naslednje leto bomo napako popravili in na nakaznice napisali TR od podobora.

Za letošnjo leto bomo pustili tako kot je bilo v lanskem letu 2012. Nakazano članarino bo nam DNSOS prenakazal na naš račun in bo uporabljen za delo in programe Pododbora za CCSVI in MS pri DNSOS.

Opravičujemo se za nastalo napako. V lanskem letu nekateri člani niste poravnali članarine, prosimo vas, da jo poravnate za letošnje leto.

Upravni Odbor
                                                                                                           Pododbora za CCSVI in MS pri DNSOS