Slovenec leta 2012 - glasovanje

GLASOVANJE za SLOVENCA LETA 2012

Glasovanje za Slovenca leta se je začelo. Kupon dobite tudi v Nedeljskem dnevniku, lahko pa glasujete  tudi preko spletne strani, LINK: http://www.slovenecleta.si/ .

Za SLOVENCA LETA predlagamo prof.dr. Mira Denišliča, priznanega nevrologa, nekdanjega predsednika razsodišča II. stopnje, ki je zaradi zadeve ''Nekrep'', tudi odstopil s te funkcije. Prof. dr. Denišlič je v prvi vrsti človek, šele potem je zdravnik in to z velikimi začetnicami. Njegovi naslovi pred imenom in priimkom so povezani s srcem, dobroto, pomočjo tistim, ki to potrebujejo, vsekakor pa niso samo titula. V prid bolnikom z Multiplo sklerozo se je izpostavil in prejel premnoga ''polena pod noge'' prav od tistih, ki jih je tudi učil. Pravičen, ugleden, pošten in dostopen, vse to kar pri številnih zdravnikih zelo pogrešamo. Poleg tega s srcem dela za bolnike z multiplo sklerozo in je izdal o tej bolezni tudi strokovne knjige.

Mislimo, da smo dovolj kratko in jedrnato napisali razloge zakaj podpiramo prof. dr. Mira Denišliča za Slovenca leta in smo tudi vas prepričali, da boste glasovali za njega.

glasovanje - nominiranci za 2012 0001

glasovanje - nominiranci za 2012 0002

Članek iz časopisa NEDELJSKI DNEVNIK, 16.12.2012:

Untitled-2