POMOČ - Donacije

Spoštovani,

Z iskreno željo pomagati bolnikom z multiplo sklerozo in CCSVI-jem, jim vrniti zdravje in izboljšati kvaliteto življenja smo ustanovili Pododbor za CCSVI in multiplo sklerozo pri DNSOS.

Naš namen ni, da bi gradili ali kupovali in obnavljali počitniške apartmaje, ampak da bi pomagali osebam z multiplo sklerozo in kronično cerebrospinalno vensko insuficienco, jim omogočili nadaljnjo študijo in tudi nove smeri zdravljenja bolezni.

V svojih vrstah imamo mlade osebe, ki so še študentje in so komaj na pragu življenja, mlade osebe, ki imajo družine in se težko sami borijo z boleznijo, so pa tudi starejši, ki bi radi, čeprav v jeseni življenja, ostali pokretni, ker ne bi radi kljub starosti prišli na invalidski voziček. Tisti, ki so pa že, da bi kljub invalidskemu vozičku ostali še kolikor toliko vitalni in samostojni.

Še danes, ko smo že v 21. stoletju, mladi oboleli z MS, skrivajo svojo bolezen, ker se bojijo, da bi izgubili zaposlitev in tako vse skozi pod psihičnem pritiskom. Poleg tega pa imajo doma še družine, za katere se ravno tako bojijo, kako bo z njimi, če izgubijo zaposlitev. Tako morajo živeti pod dvojnim psihičnim pritiskom, kar je še težje pri premagovanju bolezni. Vsi danes vemo, da je eden od vzrokov poslabšanja bolezni in novih zagonov le-te, tudi psihično stanje obolelega z MS.

Prepričani smo, da jim s skupnimi močmi, lahko vsaj delno pomagamo pri premagovanju njihovih težav in premagovanju bolezni.

Tudi sami smo izkušeni tako v življenju kot v premagovanju multiple skleroze. Ne bomo še tu pisali o kronični cerebrospinalni venski insuficienci in multipli sklerozi, ker je na spletni strani že dovolj napisanega.

Če smo v vas prebudili le majhen kanček razumevanja do nas in ste se odločili, da nam boste pomagali s enkratnim finančnim prispevkom ali se boste odločili, da boste prispevali pri dohodnini ali na kakšen drug način priskočili na pomoč, se vam že sedaj v imenu članov iz srca zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

Finančne prispevke lahko nakažete na T.R.R Pododbora za CCSVI in multiplo sklerozo pri DNSOS:

SI56 0700 0000 1505 045 (T) GORENJSKA BANKA D.D., KRANJ,

s pripisom: finančna pomoč za raziskave in aktivnosti Pododbora za CCSVI in MS pri DNSOS.

Ostali podatki društva:

Društvo na srcu operiranih Slovenije
Korytkova 2

Matična številka: 5276748000

Davčna številka: 64435512

Status: Pravna oseba (Ni zav. za DDV)

TRR: 0700 0000 0356 468

Več o društvu, dobite na njihovi spletni strani: http://www.drustvo-nsos.si